Joure maatje te groot voor KV Zunobri

0
164

JOURE – Het vlaggenschip van Zunobri was zaterdag avond op bezoek bij Sc Joure. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, met de wedstrijd van vorige week nog in het achterhoofd gingen de Zunobrianen ervoor. De thuisploeg wist de wedstrijd ruim te winnen, nadat het verzet van Zunobri bij 14-6 volledig gebroken was.

De junioren van Zunobri begonnen de wedstrijd zeer sterk met in de eerste aanval een mooi afstandschot van Jorien de Boer. Deze voorsprong liep op tot 0-4. Zunobri bleef sterk en speelde goed samen waaruit goede kansen kwamen. De tweede helft begon Zunobri zwakker, maar Nic wist er niet van te profiteren. Na de rust werd de voorsprong iets kleiner binnen een paar minuten was het van 5-11 naar 7-11. Dit was echter snel voorbij. Het topteam uit Zuidhorn pakte de draad weer goed op en maakte de eindstand tot een 9-14. Kortom: een heerlijke uitwedstrijd in De Wijert.