Amazones uit Opende scoren goed dit weekend

0
805

OPENDE – Afgelopen weekend hebben een aantal leerlingen van de Opender Dressuurschool prima gescoord op verschillende wedstrijden. Jitske Pijnacker en haar swingende merrie Diaviola zijn op 1 maart succesvol  naar Franeker afgereisd. Diaviola liet aan de jury twee bergopwaartse en swingende proeven zien, waarmee ze 188 en 190 punten scoorde. Dit resultaat was goed voor een tweede en derde prijs. Rianne Vlasma is met haar jonge paard Eros Ramazotti op 1 maart in Zwaagwesteinde aan de start verschenen.In de klasse L-1 reed Rianne twee keurige proeven die beide beloond werden met een winstpunt. Het puntentotaal van 187 en 191 was goed voor een derde prijs. Ilse Sipkema en haar merrie Aliska hebben op 1 maart hun debuut gemaakt in de klasse M-1. Het resultaat van Ilse haar fanatieke training begint zijn vruchten af te werpen. De jury beloonde de technisch correcte proef van Aliska met maar liefst 189 punten. Esmee van Kammen en haar paard Miss Dior zijn op 2 maart in Sleen aan de start verschenen. De jonge amazone voelt zich prima thuis  op de rug van haar nieuwe paard, en reed netjes 183 punten bij elkaar.