Chr. Malletband Juliana geeft bijzonder en laatste concert

0
134
Juliana Aduard

ADUARD – In de Gereformeerde Kerk te Aduard zal Chr. Malletband Juliana uit het dorp haar vijftigjarig jubileum vieren met een speciaal concert op vrijdag 7 maart. Iedereen is welkom, de avond begint om 20.00u en de toegang is gratis.
Het concert zal een impressie geven van vijftig  jaar drum- en malletband. De verschillende veranderingen die zijn meegemaakt, zullen naar voren komen, waarbij niet alleen gedacht wordt aan de muziek, maar ook de verschillende uniformen zullen de revue passeren. Hoogtepunt van de avond zal het optreden met een grote groep oud-leden zijn.
Deze feestelijke avond is helaas ook gelijk het allerlaatste optreden van Juliana. Het ledenaantal is inmiddels zo afgenomen dat de malletband genoodzaakt is te stoppen.