Elk weekend extra korting bij Tanxx

0
107

BUITENPOST -  Tanxx staat in de regio Buitenpost inmiddels bekend als dé aanbieder van voordelige kwaliteitsbrandstof. Bovendien wordt menig tankende klant verrast met extra brandstofkorting. Vanaf 8 maart is het tijdens de weekenden nóg voordeliger tanken bij dit paars-groene onbemande tankstation. Naast de standaard hoge korting wordt tijdens de weekenden extra korting verstrekt. Op zaterdag 8 maart en zondag 9 maart ontvangt men maar liefst 15 cent per liter korting op benzine en 13 cent per liter korting op diesel. Tanxx biedt kwaliteitsbrandstoffen tegen zeer voordelige tarieven. Géén bonus- of spaarpunten, maar een aantrekkelijke korting die direct verwerkt is in de brandstofprijs en geldt voor iedere automobilist. Tanxx Buitenpost is gevestigd op bedrijventerrein ‘De Swadde’ en is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Naast uw bank- en/of giropas zijn hier de Multi Tank Card en de Travel Card ook een geldig betaalmiddel. Kijk op www.tanxx.nl of volg Tanxx op facebook (www.facebook.com/tanxxtanken) om op de hoogte te blijven van de Tanxx weekendknallers.