Feestelijke opening Van der Lijn Mode na verbouwing

0
161

SURHUISTERVEEN – Na een ingrijpende verbouwing bij Van der Lijn Wereldmode aan De Kolk in Surhuisterveen is het tijd voor een feest. Een feestelijke heropening van de damesafdeling die nog stijlvoller is dan voorheen, uitgevoerd in een combinatie die wederom uitstekend past bij gerenommeerde kledingmerken als Basler, Airfield, Stizolli, Cambio en anderen.‘Ons hele team is trots op onze vernieuwde winkel’, zegt eigenaar Bernard Baron, die veel tijd en energie heeft gestoken in de verbouwing. ‘Weinig ondernemers zullen in deze tijd zo’n grote investering doen, maar wij zijn ervan overtuigd dat vernieuwing de enige manier is om aantrekkelijk te blijven voor onze klanten.’Margriet Baron vult aan: ‘We blijven wie we zijn, met vertrouwde gezichten in de vertrouwde sfeer. Persoonlijk contact is voor ons zeer belangrijk. Ook onze medewerkers kennen onze klanten, kennen hun smaak en kunnen hen zo optimaal adviseren. Het gaat ons niet om verandering, het gaat ons om verbetering’. Uiteraard is ook de herenafdeling een bezoek ook meer dan waard. Van 6 tot en met 8 maart is iedereen welkom bij de feestelijke heropening, met hapjes en drankjes, bij Van der Lijn Wereldmode in Surhuisterveen.