Friese modellen veroveren Tokio, Milaan, Parijs en New York

0
995
Surhuisterveen - anke in tokio

SURHUISTERVEEN – Voor het nieuwe programma ‘I Can Make You A Supermodel’ van RTL 5 werden vier Friese modellen van het modellenbureau Margreet Model Management uit Surhuisterveen uitgekozen om aan de slag te gaan als model voor grote merknamen in het buitenland. De zestienjarige Anke Baas uit Harkema werd uitgekozen om twee maanden aan de slag te gaan als model in Tokio, Japan. De vijftienjarige Sigrid uit Kollum en de zeventienjarige  Nynke, eveneens uit Kollum en de achttienjarige Sanna uit Dokkum werden uitgekozen om naar de grote modesteden, Parijs, Milaan en New York te gaan om vervolgens daar voor grote merknamen opdrachten uit te voeren. Margreet Kooistra, eigenaresse van het in Surhuisterveen gevestigde Margreet Model Management werkt sinds afgelopen zomer samen met het RTL 5 programma en Top Modellenscout Paul Fisher, de host van het programma. Margreet en Paul hebben samen opdrachten geregeld voor de Friese modellen en Anke Baas vertrok begin januari samen met haar moeder en oma naar Tokio, Japan. De resultaten zijn te zien in acht afleveringen die vanaf dinsdag 4 maart starten om 21:30 uur op RTL 5.