Gedeputeerde Kramer opent FNP Huis in Surhuisterveen

0
128
surhuisterveen opening FNP 05

SURHUISTERVEEN – Niet alleen in Dokkum en Buitenpost worden leegstaande panden gebruikt voor promotionele doeleinden voor de gemeenteraadsverkiezingen, ook in Surhuisterveen wordt er dankbaar gebruik gemaakt van de leegstand in het dorp. De FNP Achtkarspelen opende afgelopen vrijdag een tijdelijk FNP Huis aan de Kolk 3, de voormalige Henk ten Hoor. Gedeputeerde van de Provinciale Staten, Johannes Kramer, opende de deuren van het FNP-pand.  ‘It is prachtich om te sjen hoe’t ek dizze ôfdieling fan de FNP warber is foar de boargers yn harren gemeente’, zegt Kramer, ‘ik wol jimme in soad sukses winskje!’ Lijsttrekker van de FNP Achtkarspelen, Marten van der Veen, bedankte Kramer  voor het hart onder de riem en meldde dat de FNP ‘Fol fjoer fierder’ gaat. Tot aan de gemeenteraadsverkiezing is het FNP Huis iedere vrijdagavond en zaterdagmiddag geopend voor belangstellenden. Men kan er een gratis bakje koffie of thee halen. Ook aan de kinderen is gedacht, voor hen is er wat lekkers.