Hete bliksem van CU in Buurthuiskamer

0
110

ADUARD – ChristenUnie Zuidhorn komt donderdag 6 maart 2014 letterlijk en figuurlijk een appeltje schillen met de ouderen in de Buurthuiskamer.
De lijsttrekker maakt ‘Hete bliksem’ van de geschilde appeltjes. De stamppot zal samen met de aanwezige ouderen worden opgegeten. Om 10.00 uur worden de mouwen opgestroopt en het kookgerei tevoorschijn gehaald.
De Buurthuiskamer is in 2013 gerealiseerd met een bijdrage van de Gemeente Zuidhorn. De ChristenUnie vond en vindt dat dergelijke initiatieven een plek moeten krijgen in de dorpen, als er voldoende draagvlak is. Bij de Buurthuiskamer is dat zeer zeker het geval. Het is een mooi voorbeeld van de “eigen kracht van de samenleving” waar de ChristenUnie voor staat. De partij vindt het belangrijk dat de gemeente zoveel mogelijk meewerkt om ook mogelijkheden te bieden voor kleinschalige wooninitiatieven voor ouderen.