Kinderen sporten in Sportdorp Opende

0
145
sportinstuif Opende

OPENDE – Wat is er nu leuker dan je tijdens de voorjaarsvakantie eens lekker uit te leven in de sporthal? De kinderen uit de gemeente Grootegast konden helemaal aan hun trekken komen tijdens de uitdagende sportinstuif die Sportdorp Opende in samenwerking met Grootegast Spelenderwijs in beweging en Grootegast in organiseerde. Zo’n 75 kinderen deden mee aan spelletjes als freerunnen, fungames en kangoeroekorfbal.
De verenigingen KV OKO, v.v. DSO en Witteborg Gymnastics hielpen mee om de middag tot een groot succes te maken! Na het bewegen kregen alle kinderen een stempelkaart mee met alle activiteiten die ze hebben gedaan. Door deze in te leveren kunnen ze twee gratis proeflessen volgen bij de vereniging.
De volgende Sportdorpactiviteit is de Sport4daagse van 7 tot en met 10 april.