Kinderen zoeken contact met koning tijdens Bijbelweek

0
167
Filmpje - bijbelweek 1

DOKKUM – Kinderwerkers van de Gezamenlijke Evangelische Kerken in Dokkum organiseerde in de voorjaarsvakantie de ‘Te GEKke-Bijbelweek’. Kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar oud kwamen gedurende drie dagen samen in De Ark om samen muziek te maken en te zingen, te luisteren naar vertellingen en om in kleine groepjes samen aan het thema te werken. Het thema was ‘Contact zoeken met de koning’. In De Ark werd het thema uitgelegd door middel van een dramastuk, waarin contact werd gezocht met de koning. Dat ging moeilijk dan gedacht, aangezien de brief van de koning kwijtgeraakt was en hij zijn telefoon niet opname. Tientallen kinderen deden mee met de Bijbelweek.

Filmpje - bijbelweek 2

Filmpje - bijbelweek 3 Filmpje - bijbelweek 4