Kleurrijke gezelligheid neemt bezit van Kloosterburen

0
75
kloosterburen carnaval 15

Carnaval 2014:

KLOOSTERBUREN – Kloosterburen is een aantal dagen in het jaar niet wat het normaal is. In Krönkeldorp vieren ze dan namelijk carnaval! Een waar hoogtepunt is de optocht op zondag. De zon scheen, de lucht was heerlijk blauw en dus togen velen naar het Hoogeland om te genieten van de wagens, muziek en gezelligheid. Alle inspanningen van de bouwploegen leverden een kleurrijk geheel op. Er werd gesproken van een hoge kwaliteit dit jaar. Uiteindelijk waren het The Freestylers die met hun wagen ‘carnaval op de maan, wij gaan!’ wonnen. Tweede werd de Dobbe/Grijssloot met ‘Hey, hey Wickie’ en derde werd Hoofdstraat centrum/Broek met ‘een mooi avontuur voor anderhalf uur’.

kloosterburen carnaval 14 kloosterburen carnaval 28 kloosterburen carnaval 33 kloosterburen carnaval 32