MEER in de haven van Lauwersoog

0
182
Ondertekening MEER

LAUWERSOOG – Het wordt steeds meer de moeite waard een bezoekje te brengen aan de haven van Lauwersoog. Vanaf Pasen kunnen bezoekers terecht bij MEER om te genieten van biologisch ijs of een kop koffie en een lekker taartje met uitzicht op het haventerrein van Lauwersoog. De initiatiefnemers van MEER – Patty Brandhorst en Petra Weel – hebben als eerste gebruikers besloten om zich te vestigen op de voormalige Nordshrimplocatie waar vorig jaar ook Het Informatie Paviljoen (HIP) gerealiseerd is. Afgelopen dinsdag is de overeenkomst tussen deze ondernemers en de gemeente De Marne-  vertegenwoordigd door Wethouder Herwil van Gelder – getekend, zodat MEER de komende jaren gebruik kan maken van deze plek.
MEER is onderdeel van de tijdelijke invulling van het Nordshrimp-terrein. Het is de bedoeling om de locatie meer aantrekkelijk te maken voor het publiek.