Met andere ouders praten over misbruik van internet

0
332

TWIJZELERHEIDE – Willem Vlaanderen is donderdag 20 maart gastspreker bij ‘Alders ûnderweis’ in het dorpshuis in Twijzelerheide. Hij zal spreken over het thema ‘Misbruik van internet.. belangrijke informatie voor ouders’. Alders ûnderweis is een bijeenkomst voor alle ouders en verzorgers van kinderen van 0-12 jaar en is een initiatief van een groepje ouders in samenwerking met Minsken Meitsje in Doarp en het Centrum voor Jeugd en Gezin. Het doel is het leggen van contacten. Onder het genot van een gratis kopje koffie of thee kunnen ouders met elkaar praten en de kinderen ondertussen ongedwongen spelen. Elke bijeenkomst heeft een thema waarbij iemand wordt uitgenodigd iets over het thema te vertellen. Wie geïnteresseerd is in het thema is welkom van 9.30 tot 11.00 uur in dorpshuis de Jister. Mail voor meer informatie naar angenieta_79@hotmail.com of linda916@hotmail.com.