Pé & Rinus-playbackers winnen Playbackshow Pieterzijl

0
118
Playbackshow Pieterzij;

PIETERZIJL – Vrijdagavond 28 februari zijn in Pieterzijl de sterren van de hemel geplaybackt. Dorpsbewoners met of zonder playbacktalent gingen de strijd aan om felbegeerde Mini- en Maxi-prijzen. De MINI-prijs ging naar een prachtige playback van Justin Bieber. Perfecte danspasjes en een goed uitgekozen support-act. De beste MAXI-act was een playback van Pé & Rinus – Boulimia Rhapsody. Pannen, bakken chips en een kazoo ontbraken niet. Niet geheel onverwacht ging de publieksprijs naar de burlesque-geklede Pussycat Dolls. De dames wisten menig mannelijk toeschouwer te verleiden op hun act te stemmen. Speciale aandacht dit jaar ging uit naar presentator Dick Tillema die al 20 jaar de playbackshow van Pieterzijl presenteert.