PvdA organiseert Politiek Café in Tytsjerk

0
104

TYTSJERK – PvdA Tytsjerksteradiel organiseert op zaterdag 8 maart vanaf 10.30 uur een Politiek Café met Tweede Kamerlid Lutz Jacobi. Iedereen is welkom om met haar en lijsttrekker van PvdA Tytsjerksteradiel Houkje Rijpstra te praten over de actuele politiek en de gemeenteraadsverkiezingen in dorpshuis Yn‘e Mande te Tytsjerk. Op Internationale Vrouwendag komt Lutz Jacobi naar Tytsjerk om de actuele politieke situatie te bespreken, waarbij mensen met vragen, ideeën en zorgen van harte worden uitgenodigd deze te delen. Zoals bekend speelt er momenteel heel veel in Den Haag: er worden taken op het gebied van jeugd, zorg en arbeid overgeheveld naar de gemeenten. Dit maakt de komende gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart ook voor de landelijke politiek interessant. Een gegeven wat de keuze erg ingewikkeld maakt: stem ik voor of tegen een landelijke partij of ontwikkeling, óf gaat het alleen maar om de zaken die de afgelopen vier jaar en de komende jaren in de eigen gemeente spelen. Iedereen is zaterdagmorgen van harte welkom.