Voorjaarsconcert Apollo in teken van the USA

0
117

BURGUM – Op 22 maart aanstaande organiseert Muziekvereniging Apollo het jaarlijkse voorjaarsconcert in De Pleats in Burgum. Het concert begint om 20.00 uur.
Dit jaar is voor de concertavond gekozen voor het thema ‘Amerika’. Apollo neemt bezoekers deze avond mee door de Verenigde Staten van Amerika. Niet alleen in het nu, maar ook in de geschiedenis. Apollo doet onder andere de tijd van de cowboys en indianen aan. Ook staat dit immense land bekend om de blues, de jazz en Hollywood. Dit gedeelte van de Amerikaanse cultuur laat de vereniging niet onbenut. Hiernaast wordt er ook aandacht besteed aan de oorlogen en rampen waarin het land verzeild is geraakt. Natuurlijk wordt er met een vrolijke noot afgesloten. Het belooft een gevarieerde en muzikale avond te worden. Na afloop van het concert is er gelegenheid om te dansen met het duo ‘Dûbeldyk’.