Zunobri verder zonder Gertjan van Drogen

0
115

ZUIDHORN – Hoofdtrainer GertJan van Drogen na een jaar en een optie op nog een jaar, toch besloten te stoppen als hoofdtrainer van Korfbalvereniging Zunobri. Na gesprekken van het bestuur met GertJan gaf laatstgenoemde aan toch het spelen zelf erg te missen en de wens uit te spreken weer zelf te gaan spelen. Hij gaat binnen Groningen op zoek naar een passende club. Het is een domper voor Zunobri.
De Technische Commissie had onlangs nog een positief gesprek gehad met de selectie over het functioneren van haar vers aangetrokken hoofdtrainer en was zelf na interne evaluatie ook erg tevreden over het vakkundige maar ook geduldige optreden van GertJan van Drogen. De 25-jarige hoofdtrainer werd aangetrokken met 1 opdracht: hou de groep op een plezierige manier bij elkaar. Mede door zijn positieve optreden ontstond er een nieuwe golf energie door de gehele vereniging. Inmiddels heeft Zunobri een verkennend gesprek gehad met een mogelijke kandidaat om Gertjan te vervangen.
Daarnaast hoopt Zunobri volgend seizoen een aantal spelers toe te kunnen voegen aan haar op dit moment smalle selectie en is de club met degelijk beleid bezig de club naar een hoger plan te tillen.