Bijeenkomst leegstaande winkelpanden Grijpskerk

0
121

GRIJPSKERK – In het leegstaande pand van bouwbedrijf Kooi aan het Tjoelkerpad in Grijpskerk organiseert het CDA Zuidhorn op vrijdag 14 maart van 20.00 tot 23.00 uur een interactieve bijeenkomst. De partij wil samen met lokale bedrijven, maatschappelijke organisaties en verenigingen oplossingen zoeken voor de leegstaande (winkel)panden in het dorp. Iedereen met creatieve ideeën, startende ondernemers en andere geïnteresseerden zijn welkom! Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. In februari is het CDA campagneteam in gesprek gegaan met diverse ondernemers in Grijpskerk. Een veelgehoord probleem was de leegstand van (winkel)panden in het dorp. Het CDA gelooft in nieuwe samenwerkingsvormen waarin coöperatief wordt gezocht naar andersoortige oplossingen. Met deze bijeenkomst doet het CDA een voorzet, hierna is het aan de inwoners, ondernemers en de eigenaar om het verder op te pakken.