Buitengewoon showt nieuwe collecties

0
148

BUITENPOST – Op 17 en 24 maart organiseert Buitengewoon Buitenpost een modeshow in de winkel met daarin de nieuwste voorjaars- en zomercollecties. In de winkel zijn de nieuwste trends, met name pastelkleuren, goed vertegenwoordigd. Ook de kleurige kleding van het merk Normal Crazy wordt tijdens de modeshows vertoond. ‘Tijdens de modeshows wordt ook de bijzondere schoenencollectie van het merk Trippen getoond, prachtige schoenen voor dames die net even iets anders willen’, vertelt Rineke Olieman. ‘Daarnaast showen we kleding die bij Buitengewoon past: kleding met een goede pasvorm, apart maar zeer draagbaar en gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen. Wilt u aanwezig zijn bij de show? Laat het even weten telefonisch (0511-541554) of gewoon in de winkel.’ De modeshows beginnen beide avonden om 19.30 uur.