ChristenUnie verwent bezoekers Buurthuiskamer met Hete Bliksem

0
151
Aduard filmpje stamppot

ADUARD – De Buurthuiskamer in Aduard heeft een volle agenda voor de maand maart. Er staan een hoop bijzondere activiteiten op de planning. Het startte afgelopen donderdag met een bordje hete bliksem. Niet zomaar een bordje, de maaltijd was namelijk klaargemaakt door de fractie van de ChristenUnie Zuidhorn; voor de gelegenheid benoemt tot boodschapper (Francien Verbree), schiller (Bert Nederveen), hoofdstamper (Hans Schippers) en chef dessert (Arina Havinga). Met de maaltijd wilde de fractie hun blijk van waardering voor het initiatief in Aduard kenbaar maken. “De gezelligheid in de Buurthuiskamer is een goede aanleiding voor een groep ouderen die alleen wonen om de deur uit te gaan en anderen te ontmoeten”, aldus Schippers. Zeventien man genoten van de kookkunsten van de fractie. “Jammer dat het maar eens in de vier jaar verkiezingen is”, sprak één van de aanwezigen.  Afgelopen maandag ging de eerste mannensoos van de Buurthuiskamer van start. Deze werd geopend door wethouder Jan Oomkes. Op dinsdag 18 maart, van 14.00 tot 17.00 uur komt MooiHandig naar de Buurthuiskamer; op donderdag 20 maart, van 14.00 tot 16.00 uur, geeft TSN Thuiszorg voorlichting en op zaterdag 22 maart wordt er van 9.00 tot 15.00 uur een repaircafé georganiseerd.

Aduard filmpje stamppot2 Aduard filmpje stamppot-2    Aduard filmpje stamppot-6