De Zijlen verzorgt drukwerk PvdA Zuidhorn

0
164

ZUIDHORN – Onder het PvdA-motto ‘iedereen telt mee’ heeft de PvdA Zuidhorn haar verkiezingsflyers laten drukken in de drukkerij van De Zijlen in Tolbert. De medewerkers verzorgden bijna vierduizend flyers voor de partij. Uiteraard brachten lijsttrekker Mark Veenstra, lijstduwer Minko Jansma en kandidaat Trudy Berends een bezoek aan de drukkerij. “Het afdelingsbestuur heeft voor onze campagne bewust gezocht naar een partij, die arbeidsparticipatie hoog in het vaandel heeft staan. In het verleden werden de programma’s gedrukt bij de Sociale werkplaats Novatec. Dit keer bij De Zijlen”, aldus Mark Veenstra. De PvdA leden willen dat bij de gemeente Zuidhorn meer mensen met een beperking, een baan tussen collega’s krijgen. De landelijke wil de PvdA  ervoor zorgen dat, binnen vier jaar, vijf procent van de werkplekken bij gemeentes wordt ingenomen door iemand met een beperking.