Fractie CU waardeert vrijwilligers Curringherveld

0
128
CU bezoekt Curringherveld

KORNHORN – De fractie van de ChristenUnie Grootegast verblijdde afgelopen week de vrijwilligers van het Curringherveld in Kornhorn met een heerlijk stukje taart. Tijdens de koffie die hiermee gepaard ging, sprak Kees Apoll namens de fractie ChristenUnie Grootegast zijn waardering uit naar deze groep vrijwilligers. “Het is geweldig mooi om te zien dat de vrijwilligers een groot hart hebben voor dit mooie stukje natuur in Kornhorn.” Het gebied dat officieel eigendom is van Staatsbosbeheer, is jaren geleden geadopteerd door de Maranathaschool van Kornhorn. Een mooi initiatief dat een goed voorbeeld is van ‘samen dienstbaar zijn’. Zo ziet de ChristenUnie het graag. Na een indrukwekkende rondleiding door het gebied werd het werkbezoek afgesloten met de volgende woorden van fractievoorzitter Kees Apoll:  “We hopen dat we dat we binnen afzienbare tijd het glas mogen heffen in het nieuwe multifunctionele centrum te Kornhorn”.