Ga in discussie met D66 Zuidhorn

0
114
D66 Zuidhorn

ZUIDHORN – De verkiezingscampagne van D66-Zuidhorn draait op volle toeren. Afgelopen zaterdag trokken de Democraten door de gemeente en deden verschillende plaatsen aan. Ook komende zaterdag, 15 maart gaat men weer op pad. D66 gaat dan op tournee door de plaatsen Aduard, Oldehove, Noordhorn, Briltil, Den Horn en Zuidhorn. De partij nodigt iedereen uit om in discussie te gaan met hun lijsttrekker Harrie Rutgers. Hij wil met inwoners het verkiezingsprogramma “Samenwerken en elkaar de ruimte geven” aan de orde te stellen. Duurzaamheid, onderwijs, wonen en leven, bereikbaarheid en de komende herindeling, zijn de hoofdthema’s. Op de website van D66 – Zuidhorn staan een aantal filmpjes waar de kandidaat-raadsleden aspecten van het verkiezingsprogramma op persoonlijke wijze toelichten. Kijk daarvoor op www.d66zuidhorn.nl.