Goed begin nieuw twirlseizoen Rhytmgirls

0
106
Dokkum - rhythmgirls

DOKKUM – De solisten van Rhythmgirls uit Dokkum hadden afgelopen zaterdag de aftrap van het nieuwe twirlseizoen. In de winterperiode zijn de trainingsavonden benut om nieuwe routines te bedenken en aan te leren. Afgelopen zaterdag konden de Rhythmgirls voor het eerst hun nieuwe routine aan een jury laten zien. Dat de winterperiode goed benut was bleek. Durkje Cuperus, uitkomend in de solo dancetwirl junior beginner werd tweede met 65,1 punten. Froukje Cuperus won in de categorie junior intermediate met 74,5 punten. Anita de Vries is dit jaar senior beginner en eindigde op een derde plaats met 67,3 punten. Gerda Cuperus is senior intermediate en met haar nieuwe dancetwirl routine scoorde ze 77,6 punten. Goed voor de tweede plek. Op het onderdeel solo 1 baton, een routine welke je doet op verplichte muziek en waarbij je zoveel en zo snel mogelijk technieken laat zien aan de jury werd Gerda derde, met maar liefst 79,1 punten.