Maartmaand Jazzmaand met gitarist Anton Goudsmit

0
151
Anton Goudsmit

NIEHOVE – Restaurant Eisseshof organiseert net als vorig jaar Maartmaand Jazzmaand met elke zondag om 15.00 uur een optreden. Op 16 maart speelt gitarist Anton Goudsmit met Bert van Erk en Owen Hart jr. in Niehove. Entree E.10- inclusief een koffie of thee en lekkers.
Anton Goudsmit staat bekend als een buitengewoon originele, bevlogen en energieke gitarist en componist. Hij was mede-oprichter en tot voor kort prominent lid van Benjamin Herman’s New Cool Collective, startte in 2001 zijn eigen band The Ploctones en speelde met vele anderen waaronder Eric Vloeimans en Oene van Geel. In april vorig jaar organiseerde de Stichting Jazz in Groningen een concert van het trio Goudsmit, Van Erk en Hart dat alle reden gaf de combinatie vaker te laten spelen. De Jazzmaand vervolgt op 23 maart met “Bert’s Breeze” (Senegal-Roemenie-Groningen) en op 30 maart “Swing’n Rhythm’n Soul” met pianist-zanger Han Hesselink. Reserveren kan via www.regiotheaterniehove.nl.