Medailleregen voor turnsters Let’s Move

0
1009
Let's Move

GROOTEGAST/LUTJEGAST – Op de regionale turnwedstrijden NTS B in Groningen hebben de turnsters van de gym + en selectie van Let’s Move uit Grootegast/Lutjegast zich werkelijk van hun beste kant laten zien. Franziska Bos (jeugd 6de divisie sup H) mocht een bronzen medaille in ontvangst nemen. In deze categorie eindigden Annamiek Sikkema, Daphne Dijkstra en Paula Jager  allemaal bij de beste twaalf. Corina Hooghiem (junior 6de divisie sup H) blonk uit op brug en sprong, en mocht daarvoor dan ook een gouden medaille in ontvangst nemen. Tanja Zuiderveld (Junior 6de divisie sup G) turnde alle onderdelen goed, waardoor ze bovenaan in het klassement eindigde en op het erepodium een gouden medaille omgehangen kreeg. In deze categorie turnde ook Corien Hakvoort een hele goede wedstrijd. Met haar oefeningen zette ze een goede eindscore neer, waardoor ze een bronzen medaille in ontvangst mocht nemen. In de categorie jeugd 5de divisie sup G werd Elise van der Laan derde en kreeg de bronzen medaille omgehangen. Mireille Dijkstra, Lotte van der Laan, Renate IJtsma, Laura Solle, Samira Horinga en Hannah Wijbenga eindigden allemaal in de top 6. Trainster Ina Manakane-Vegelin kon aan het einde van deze wedstrijddag trots melden dat er zes turnsters doorgaan naar de finale om het Groninger Kampioenschap op 17 mei.