Nieuwe shop in Akokkrijthe nu geopend

0
239
Akokkrijthe

GROOTEGAST – Akokkrijthe Scandinavisch Design in Grootegast is een unieke winkel vol met dameskleding, interieuraccessoires, glaswerk, aardewerk, designproducten en cadeaus van Scandinavische topontwerpers. Een winkel, waarvan er in heel Nederland geen tweede bestaat. Als eerste winkel in Nederland introduceert Akokkrijthe het Marimekko shop-in-shop concept. De gehele winkel is dit voorjaar verbouwd om nog meer ruimte te maken voor het trendy lifestyle concept van Marimekko. Vanaf donderdag 13 maart is een ieder welkom in de nieuwe winkel.
Marimekko maakt al sinds de oprichting in 1951 de bekende originele kleurrijke prints. Sinds 2000 is Marimekko meer en meer een lifestyle geworden. Het assortiment bevat onder andere bedlinnen en andere soorten textiel.
Akokkrijthe is te vinden aan de Hoofdstraat 91-93 in Grootegast. Men kan ook veel design bestellen via de webwinkel www.akokkrijthe.nl. Akokkrijthe is van dinsdag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 18.00 uur. Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.