Uitpakken op vijfentwintigste bazaar in De Lantearne

0
147
Filmpje - bazaar 1

SURHUISTERVEEN – Vijfentwintig jaar geleden werd in Surhuisterveen voor het eerst de bazaar georganiseerd. Door de tijd heen veranderde de bazaar van een leuke avond in een evenement dat niet één, maar zelfs twee dagen plaatsvindt. Op de bazaar was onder andere een zeer uitgebreide goederenmarkt, werden er veel prijzen weggegeven met onder andere een verloting en een draaiend rad en waren er veel spelletjes te spelen; van een portje darts tot ballengooien. Vanwege het jubileum werd er flink uitgepakt. Zo werd er door Museumboerderij Ot en Sien een pendeldienst verzorgd naar het centrum van Surhuisterveen, met de huifkar en werden er in samenwerking met veel bedrijven uit ’t Fean goodiebags uitgedeeld aan bezoekers. De bazaar is vanuit de oorsprong een initiatief van de toenmalige gereformeerde kerk en het geld dat ingezameld wordt gaat ieder jaar naar het goede doel.

Filmpje - bazaar 2 Filmpje - bazaar 3 Filmpje - bazaar 4