Denk mee over Dorpsplein Zonnehuis tijdens voorjaarsmarkt

0
112

ZUIDHORN – Op woensdag 26 maart vindt er in het Zonnehuis de Oostergast te Zuidhorn een kleurrijke voorjaarsmarkt plaats. Deze markt opent om 11.00 uur zijn deuren en iedereen uit Zuidhorn en omgeving is van harte welkom, de markt duurt tot 16.30 uur. Er zijn vele kraampjes met verschillende producten en cadeauartikelen, die allen in het teken staan van het ontluikende voorjaar. Er valt voldoende te ruiken en te proeven en kinderen kunnen eieren verven. Ook staat er een kraam waarbij bezoekers die middag hun inbreng over de verdere ontwikkeling van het Dorpsplein wordt gevraagd Hoe ervaart men de gastvrijheid, toegankelijkheid, het eten en drinken, de activiteiten, de sfeer en organisatie door de week heen? En ook: hoe kan het Zonnehuis zoveel mogelijk de ruimte en mogelijkheden bieden, zodat op het Dorpsplein ook initiatieven van anderen ontwikkeld worden. Op donderdagavond 3 april van 19.00 tot 21.00 uur wordt er een bijeenkomst georganiseerd voor een brede doelgroep waarin hier verder over in gesprek wordt gegaan en de aangedragen ideeën van 26 maart ingebracht worden.