Maak kans op een iPad bij Starterscafé in Surhuisterveen

0
203

SURHUISTERVEEN – Donderdagavond 27 maart staat de starter op de woningmarkt centraal tijdens het Starterscafé in de Dikke Draai in Surhuisterveen. In vervolg op eerdere succesvolle edities krijgen starters op de woningmarkt uitgebreid de gelegenheid hun vragen te stellen aan onafhankelijke deskundigen op het gebied van o.a. woningfinanciering, makelaardij, nieuwbouw en notariaat. Om de starters te helpen hebben een viertal in de regio opererende bedrijven de handen ineengeslagen: Rabobank Burgum-De Lauwers, Mook De Notaris, Van der Velde & Hoen makelaardij en Notebomers Bouwgroep. Bezoekers maken bovendien kans op een iPad mini. De bijeenkomst in Partycentrum De Dikke Draai in Surhuisterveen begint om 19.00 uur en duurt tot circa 21.30 uur.