Vrijwilligers de Woldzoom in het zonnetje gezet

0
81
woldzoom zwembad

DOEZUM/GROOTEGAST – Momenteel zijn de vrijwilligers van zwembad de Woldzoom alweer druk aan het werk om het zwembad klaar te maken voor komend zwemseizoen. Met al die noeste arbeid is ook de politiek maar wat blij. Daarom bracht Wethouder Mark de Haan (CU) een lekkere slagroomtaart langs. “Zonder deze groep actieve vrijwilligers kan het zwembad niet blijven bestaan. In de winterperiode wordt er maar liefst twee dagen per week hard geklust door deze groep mannen. Alles wordt weer gereedgemaakt voor het nieuwe seizoen dat op 25 april weer begint.” De wethouder vindt dat de gemeente trots mag zijn op een zwembad als dit. En dat vinden ook de vrijwilligers. ilieuvriendelijk systeem. Ook het verwarmen van het badwater gebeurt op een energiezuinige manier, namelijk door het stoken van hout.