Extra stembureau voor treinreizigers Buitenpost

0
103

BUITENPOST – Op woensdag 19 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Dit jaar is er een extra stembureau op het gemeentehuis in Buitenpost, speciaal voor de inwoners van Achtkarspelen die met de trein van en naar Buitenpost reizen. De ingang van het stembureau is daarom aan de achterzijde van het gemeentehuis. Wil je gebruik maken van het extra stembureau? Vergeet dan niet je stempas en je legitimatiebewijs mee te nemen! Wie meer wil weten over de gemeenteraadsverkiezingen in Achtkarspelen, kan alle informatie vinden op de speciale verkiezingssite achtkarspelenkiest.nl. Daar vind je onder andere de belangrijke thema’s van deze gemeenteraadsverkiezingen en de standpunten van de partijen. Ook vind je hier een link naar de Stemwijzer van Achtkarspelen. De stembussen worden om 21.00 uur gesloten. Daarna worden direct de stemmen geteld. In de raadzaal van het gemeentehuis in Buitenpost wordt ’s avonds, of ’s nachts, de uitslag bekend gemaakt tijdens een spannende verkiezingsavond. Op grote televisieschermen zijn ook de landelijke uitslagen te volgen. Een ieder is welkom op deze verkiezingsavond.