Lezing over stervensbegeleiding in De Lantearne

0
144

SURHUISTERVEEN -  Op woensdag 19 maart komt Marinus van den Berg naar Zalencentrum De Lantearne in  Surhuisterveen om een lezing te houden over stervensbegeleiding. Marinus van den Berg is pastor in verpleeghuis Antonius-IJsselmonde in Rotterdam. Hij schreef diverse boeken over verlieservaringen en rouwverwerking.
Voor hij verpleeghuispastor werd  werkte hij als pastoraal vormingswerker voor gezondheid- en welzijnszorg in het dekenaat Almelo. Bekende titels van hem zijn onder meer: ‘Voor de laatste tijd’, ‘Samen werken aan een goede dood’, ‘Betrokken zorg’, ‘Voor bij het einde’ en ‘Warme zorg, warme woorden’. Al meer dan 25 jaar is hij betrokken bij de activiteiten van de vereniging Ouders van een Overleden Kind (VOOK). Iedereen is van harte welkom. De aanvang is 19.30 uur, terwijl de toegang  gratis is.