Vrijkaarten Filmhuis voor cliënten Voedselbank

0
196
kollum - filmhuis kollum

KOLLUM – Op Internationale Vrouwendag werd in het Filmhuis Kollum een filmavond georganiseerd. Van de opbrengst van deze avond werden vrijkaarten beschikbaar gesteld voor cliënten van de Voedselbank Kollum. Alle vrouwen die hier tweewekelijks een krat met boodschappen krijgen zullen de volgende keer twee vrijkaarten met consumptie in hun krat vinden. Eén van de uitgangspunten van Filmhuis Kollum is  kwalitatief goede films vertonen voor  een betaalbare prijs  zodat ook mensen met een kleine beurs kunnen genieten van film in al haar facetten.  Programmeur Machteld de Groot overhandigd de vrijkaarten aan de penningmeester van de voedselbank Kollum, Wil Lageweg. Rechts op de foto Piet Korse, secretaris en Netty Posthumus voorzitter van Filmhuis Kollum. Roelie Bremer secretaris van de voedselbank maakte de foto. Voor meer informatie www.filmhuiskollum.nl en www.voedselbankkollumerland.nl.