Vrijwilligers welkom tijdens NLDoet

0
95

BUITENPOST – Botanisch museum De Kruidhof en het IJstijdenmuseum in Buitenpost doen op zaterdag 22 maart weer mee met de landelijke campagne NL Doet. Vrijwilligers zijn een onmisbare groep voor beide musea. Op deze vrijwilligersdag kunnen vrijwilligers kennismaken met het veelzijdige werk in deze grootste toeristische trekpleister van de gemeente Achtkarspelen. Voordat De Kruidhof en het IJstijdenmuseum op 5 april weer open gaan, werken vrijwilligers en medewerkers een dag samen om de laatste puntjes op de i te zetten. De vrijwilligerswerkdag begint voor beide musea om 9.30 uur met koffie en thee. Tot 12.00 uur wordt er gewerkt. Na een voedzame snertmaaltijd wordt er in de middag weer gewerkt tot ongeveer 15.30 uur. Aanmelden kan via www.nldoet.nl, maar een mail naar info@ijstijdenmuseum.nl of info@dekruidhof.nl  mag ook. Meer informatie over de musea vindt u op www.dekruidhof.nl en www.ijstijdenmuseum.nl.