Bert Visser zwaait zeehond uit

0
217
bert visscher

PIETERBUREN – Op een zomerse lentedag op Schiermonnikoog heeft cabaretier Bert Visser met heel veel plezier het schrijven voor zijn nieuwe programma onderbroken voor het vrijlaten van een zeehond. Als Groninger heeft Bert wat met  de Zeehondencrèche in Pieterburen. En als bewoner van een huis op Schiermonnikoog heeft hij ook wat met zeehonden, dus maakte hij graag wat tijd vrij om een zeehond na zijn verblijf in Pieterburen weer zijn vrijheid te geven. Het ging om een gewone zeehond, genaamd Corcho, die op 26 november vorig jaar gevonden is op Terschelling bij paal 6.2 met ademhalingsmoeilijkheden.
Gelukkig was hij nu weer helemaal hersteld en kon Bert hem vrij laten en uitzwaaien. Hij kan nu weer zijn eigen vissen vangen en heeft hopelijk nog een leuk leven voor de boeg dank zij de verzorging in de Zeehondencrèche.