Dames 1 VC Grijpskerk Kampioen

0
80
dames kampioen

GRIJPSKERK – De spanning in de Bokkediek was te snijden afgelopen zaterdag met het mogelijke kampioenschap van VC Grijpskerk Dames 1 in het vooruitzicht.
De afgelopen seizoenen had het eerste Damesteam van VC Grijpskerk herhaaldelijk geprobeerd om kampioen te worden in de 1e klasse, maar trok toch altijd net aan het kortste eind. Tot nu! Met de komst van Coach Albert Veldkamp en enige veranderingen in het team kwam de kampioenstitel elke week dichter en dichterbij.
Met 16 punten los van de nummer 2 moest D1 afgelopen zaterdag slechts twee sets pakken om, drie weken voor het eind van de competitie, welverdiend te promoveren naar de hoofdklasse. En dat is gelukt. En niet alleen bij de dames overigens, heel VC Grijpskerk had overigens het overwinningsvirus te pakken. Alle seniorenteams wisten winst te behalen.