Een muzikaal top jaar in Café de Sluys

0
167

MUNNEKEZIJL – Het is Johnny Huisinga van café de Sluys in Munnekezijl weer gelukt om een topband uit het buitenland die ook op grote podia staat in zijn cafeetje te krijgen. Keer op keer heeft deze geliefde horeca ondernemer weer spetterende muzikanten uit het binnen en buitenland bij hem in het café op het podium staan. Zo ook op Zaterdag 29 Maart, dan komen Sarah McClurg & the Wildvines uit Canada naar Munnekezijl (aanvang 21.00 uur en gratis entree ), deze band met zangeres Sarah McClurg (Country Artist of The Year L.A.Indie Music Awards 2011) heeft vorig jaar ook al op een gezellige Zondag in Munnekezijl gespeeld en wilde graag weer terug komen als ze weer gingen toeren door Europa. Maar er is meer! Zie de facebook pagina van café de Sluys of Johnny Huisinga.