Gezocht: jonge, creatieve en duurzame doeners!

0
113

ZUIDHORN – Groningen zit barstensvol jonge, creatieve en duurzame denkers en doeners. Er zijn door de provincie al verschillende dorpsmoestuinen, duurzame dorpshuizen, natuurspeeltuinen en een mobiele muziekschool gerealiseerd. De eerste plannen voor een jongerencentrum met zonnepanelen en een daktuin is een kwestie van tijd.
Ben jij tussen de 12 en 24 jaar en woon je op het Groninger platteland? Heb je een groen hart, denk je vooruit en zit je vol creatieve ideeën om jouw dorp, wijk, school of jeugdhonk mooier, socialer en duurzamer te maken? Doe mee aan de Duurzame Dorpen Verkiezing en win geld en ondersteuning om je plan werkelijkheid te laten worden! Kom met of zonder idee naar een van de jongerenworkshops. Je krijgt ondersteuning om jouw idee verder uit te werken of kunt inspiratie opdoen voor een mooi plan. Dien deze voor 1 juni in voor de Duurzame Dorpen Verkiezing en maak kans op € 5.000 en professionele coaching om jouw idee uit te voeren. Op 26 maart staat er een jongerenworkshop op het programma in jongerencentrum Avalon, Zuidhorn vanaf 19.30 uur. Meld je aan op: www.
duurzamedorpengroningen.nl