Koningsdag borden voor Oranjemarkt Zuidhorn

0
230
OranjamarktZuidhorn

ZUIDHORN – Nederland zal er even aan moeten wennen: Koninginnedag heet tegenwoordig ‘Koningsdag’, is niet meer op 30 april maar op de 27e en dit jaar zelfs op de 26e, want dat valt op een zaterdag. Begrijpt u het nog? Om de inwoners van Zuidhorn vast even aan het nieuwe verschijnsel te laten wennen, heeft de stichting Oranjemarkt Zuidhorn nieuwe mottoborden van de Oranjemarkt geplaatst. Wie Zuidhorn inrijdt heeft ze waarschijnlijk al gezien, de grote oranje borden langs de kant van de weg. “Nu we Koningsdag vieren leekt het het bestuur van de Oranjemarkt Zuidhorn een goed idee om de mottoborden te vernieuwen. De borden zijn eigenlijk een synoniem voor het organiserende team van vrijwilligers. Een hecht team met professionele inzet. Haast een ‘familie’ die met de oranjemarkt Zuidhorn op de kaart wil zetten en gewoon een leuke dag wil organiseren”, aldus voorzitter René Westerhoff-Dijkinga.
Met een frisse uiterlijk wordt iedereen uitgenodigd om zich als deelnemer in te schrijven op www.oranjemarktzuidhorn.nl en de markt op 26 april te bezoeken. Wees er op tijd bij, want de markt is snel vol en er worden zo’n 30.000 bezoekers verwacht.
Met een vriendelijke groet,