Meezingavond bij de Waadsee Sjongers in Wierum

0
221
Wierum - de waadsjongers

WIERUM – Shantykoor De Waadsee Sjongers uit Wierum is opgericht in 1998 als een gelegenheidskoor voor de bonte avond tijdens het dorpsfeest. Het bleek een succes te zijn en inmiddels is het niet meer weg te denken uit de omgeving. Eens per twee weken oefent het koor op de maandagavond in het dorpshuis in Wierum en treedt regelmatig op tijdens festivals en shantydagen, maar ook in verpleeg- en/of verzorgingshuizen.
Het koor organiseert de Waadsee Sjongers Shanty Sjong Joun: een laagdrempelige meezingavond voor iedereen die het leuk vindt om eens met een koor mee te zingen. Er worden bekende shantyliederen gezongen. De teksten worden geprojecteerd op een groot scherm. Ook als u liever luistert bent u van harte welkom in Dorpshuis de Pipenenâle, Sinnemastrjitte 9, 9141 VH Wierum op 29 maart a.s. van 19:30 – 21:30 uur. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.waadseesjongers.nl of bel met Meindert Hamstra 0519-295481.