NLDoet op dagbestedingscentrum De Hammeren

0
244
Filmpje - talant 1

KOLLUM – Het terras eens even goed schoonmaken, de muren een ander kleurtje geven of een bloembak in elkaar timmeren en voorzien van een aantal fleurige plantjes.
Bij dagbestedingscentrum De Hammeren 2-4 in Kollum ligt de focus op de dagbesteding voor de cliënten, en blijven dit soort klussen er daarom wel eens bij. Reden voor de medewerkers om NLDoet aan te grijpen voor deze klussen, en daar tevens een teambuildingsdag van te maken. Naast de medewerkers van Talant waren er ook mensen die zich vrijwillig hadden opgegeven om de handen uit de mouwen te steken. Gedurende de zaterdag konden de ruim twintig veel werk verzetten en zien de gebouwen er weer spik en span uit.

Filmpje - talant 2 Filmpje - talant 3 Filmpje - talant 4