Open dag De Draai

0
2217
tennisclinic

DE MARNE -  Tennisclub Lydensee organiseerde vorige tennisclinics in samenwerking met de gemeente de Marne en Huis voor de Sport Groningen. De groepen 3 en 4 in Zoutkamp, Leens en Ulrum sloegen aan het sporten. Tijdens deze clinics leerden de kinderen op speelse wijze een tennisbal onder controle te krijgen met het racket. De tennisclinics werden vooraf aan de open dag gehouden welke op zaterdag 5 april 2014 bij Ltc Lydensee plaatsvindt.
Ook Ltc Odivia en Tc Kloosterburen hebben naast hun open dag aanvullende activiteiten voor de basisschoolkinderen voorafgaande op hun open dag. Open dagen: maandag 31 maart Open Dag – Ltc Odivia (Eenrum) van 15.30u – 17.30u. Zaterdag 5 april Open Dag – Ltc Lydensee (Ulrum) van 09.30u – 10.30u voor junioren en van 10.30u tot 11.30u de senioren