Regionaal schoolvoetbaltoernooi in Grijpskerk

0
102
winnaar schoolvoetbaltoernooi 2013 2

GRIJPSKERK – Vorig jaar bliezen Albert Heijn Zuidhorn, voetbalvereniging Zuidhorn en SportinZuidhorn nieuw leven in het regionale Schoolvoetbaltoernooi. Een jaar verder maakt de organisatie zich op voor een nieuwe editie, woensdagmiddag 16 april zal de officiële voorronde van het Nederlands kampioenschap plaatsvinden op de velden van vv Grijpskerk  Er wordt plaatsgemaakt voor een nieuwe doelgroep; naast jongens en meisjes uit groep 7 en 8, kunnen dit jaar ook kinderen uit klassen 5 en 6 van alle scholen uit de gemeente Zuidhorn meedoen. De jongens in de oudste groepen spelen op groot veld, maar zeven tegen zeven is ook mogelijk om kleine scholen tegemoet te komen. De meiden en de jongens en meiden van groep vijf en zes spelen op half veld zeven tegen zeven. Opgeven kan via de meester of juf, de school is namelijk in het bezit van een inschrijfformulier. Een inschrijfformulier aanvragen kan via opgave@swgz.nl.