Werk mee aan locatievoorstelling in CCZ

0
119

ZUIDHORN – Rederijkerskamer Eendracht organiseert op vrijdag 4 april een open avond over de toneelvoorstelling Midzomernachtsdroom, die de leden over een jaar gaan spelen. Aanleiding voor deze bijzondere productie is het 150-jarige bestaan van Eendracht. Vele spelers, muzikanten, zangers en vrijwilligers zullen meehelpen aan de voorstelling, die opgevoerd wordt in en om het Cultureel Centrum Zuidhorn. Een professioneel team draagt het stuk op artistiek gebied: regie door Ben Smit, vormgeving door Emiel Driesten en kostuumontwerp door Hadewych ten Berge. Meehelpen bij Midzomernachtsdroom? Eendracht is nog op zoek naar mannelijke spelers, vrouwen met koorzangervaring, mensen die meenaaien aan de kostuums, de techniek ondersteunen, decors bouwen, en helpen met de productie en de publiciteit. De Zuidhornse rederijkerskamer is een toegankelijke vereniging en verwelkomt alle geïnteresseerden, jong en oud. Aanvang: 20.15 uur in Zuidhorn. Aanmelding (gratis): secretariaat@kamereendracht.nl.