Afscheid van acht raadsleden

0
138
Achtkarspelen - afscheid raadsleden

ACHTKARSPELEN – Acht raadsleden van de gemeente Achtkarspelen namen afgelopen dinsdag afscheid van de gemeenteraad. Drie van hen werden onderscheiden met een Koninklijke Onderscheiding; Atty Sietzema (FNP), Tsjikke Krol (CDA) en Sietse Miedema (CDA). Zij zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.  Atty Sietzema ontving de Koninklijke Onderscheiding, omdat zij 20 jaar (sinds 1994) lid was van de gemeenteraad van Achtkarspelen. Tsjikke Krol en Sietse Miedema zijn beide sinds 2002 raadslid van de gemeente Achtkarspelen en nemen na 12 jaar afscheid van de raad. Daarnaast werd er afscheid genomen van Jaap Braams (PvdA), José van der Wiel-Slof (CDA), Marten Claus (CDA), Albert Keizer (ChristenUnie) en Hoeke de Jong (Eerlijk en Helder). Foto: Binne-Louw Katsma.