Open Dag Rabobank op zaterdag 5 april

0
258

ZUIDHORN – Op zaterdag 5 april stelt Rabobank Noordenveld West Groningen haar deuren open van de kantoren Leek, Roden, Winsum en Zuidhorn. Op die zaterdag kunnen mensen bij deze Rabobank-kantoren vragen stellen over wonen en financieren, adviseurs demonstreren het gemak van mobiel- en online-bankieren en worden jonge klanten uitgedaagd om samen met hun ouder(s) een GPS spel te lopen. Rabobank Noordenveld West Groningen vernieuwt in 2014 haar dienstverlening. De bank volgt hierin de klant die steeds meer bankzaken virtueel regelt en vestigingen minder vaak bezoekt. De adviseurs van de Rabobank helpen mensen tijdens de Open Dag met het beantwoorden van vragen en begeleiden mensen die moeite hebben met internetbankieren. Daarnaast is op zaterdag 5 april de NVM open huizen route. Bezichtigen mensen die dag een huis? Dan kunnen zij aansluitend bij de bank hun vragen stellen op het gebied van financieren. De Rabobank Open Dag in Leek, Roden, Winsum en Zuidhorn start op zaterdag 5 april om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Meer info:
www.rabobank.nl/nwg.