Rebusactie in Warfhuizen groot succes

0
136
warfhuizen henny verboom verkeersactie

WARFHUIZEN -De verkeersactiegroep LIJN30 hield afgelopen weekend weer haar maandelijkse activiteit in Warfhuizen. Het motto van deze maand was: “Los de rebus op en win een taart!” Aan beide ingangen van het dorp werden verkeersdeelnemers uitgenodigd mee te doen aan het oplossen van een rebus. Deze rebus stond op vijf verschillende borden die door het dorp langs de weg stonden. En u snapt het al: door de rebus op te lossen moet je wel wat langzamer rijden. En dat is precies de bedoeling, want ook Warfhuisters willen graag op een mooie zonnige dag even een praatje op straat kunnen maken zonder het risico om door voorbijsnellende verkeer geraakt te worden. Alle verkeersdeelnemers reageerden vrolijk en spontaan op het verzoek van de weer ‘vreemd’ uitgedoste acteurs van LIJN30 om de rebus op te lossen en om de snelheid aan te passen. Intussen zijn er al tal van inzendingen gestuurd naar info@lijn30.nl. Onder de goede inzenders wordt geloot wie de winnaars van de inmiddels fel begeerde LIJN30-taart zijn geworden.