Skeelerclub opent seizoen met open dag

0
132
Surhuisterveen - open dag skeeleren

SURHUISTERVEEN – Het nieuwe skeelerseizoen gaat zaterdag 5 april van start en om die reden organiseert Skeelervereniging Surhuisterveen van 13.00 tot 16.00 uur een open dag. Tijdens deze open dag is het mogelijk kennis te maken met de vereniging, de skeelerbaan aan het Blauknopke en het skeeleren zelf. Speciaal voor deze open dag heeft de vereniging geregeld dat er twee rijders uit de nationale skeelertop langskomen voor het verzorgen van clinics en demonstraties. Mark Horsten en Ian van Zutphen van team Luigino zullen vanaf 13.30 en 14.30 starten met de clinics. Voor iedereen die kennis wil maken met de sport zijn skeelers en helmen beschikbaar. Skeelervereniging Surhuisterveen is een jonge en actieve vereniging met ongeveer 50 leden. Bij SVS kan getraind worden op maandag, woensdag en vrijdag onder begeleiding van ervaren trainers. Alle niveaus zijn welkom, van jong tot oud, en van beginner tot ervaren rijders. Je kunt ter kennismaking vrijblijvend drie proeflessen volgen. Kijk voor meer informatie op www.skeelerverenigingsurhuisterveen.nl.