Veel belangstelling bij opening Sparta Trainingen

0
83
warrior en mind jeugd

SEBALDEBUREN – Sparta Trainingen is vorige week van start gegaan in het Spectrum in Sebaldeburen. Bij de eerste  lessen warrior & mind kwamen veel belangstellende kijken en een aantal sportievelingen heeft zich zelfs al aangemeld.
Woensdag 2 april houdt Sparta Trainingen nog een open avond om kennis te maken met boks & fun en gladiator workout.  Boks & Fun is een les waarin deelnemers lekker een uurtje veilig kunnen boksen en kickboksen, voor iedereen van zestien jaar en ouder. Boks & Fun wordt op woensdag gegeven van  19.00-20.00 uur en Gladiator Workout van 20.00-21.30 uur. Belangstellende voor warrior & mind zijn van harte welkom om langs te komen op maandagavond.
Van 18.30-19.30 uur voor de jeugd van 6 t/m 14 jaar en van 19.30-20.30 uur voor 15 t/m 65 jaar. Alle lessen van Sparta Trainingen worden gegeven in het Spectrum Kerkweg 5 in Sebaldeburen.